Желатин (харч.)

Хіти: 1608
ВКАЖІТЬ ВАГУ:
Ціна: 433.00 ГРН
Кількість:

Опис: Желатин - суміш білкових тіл тваринного походження - желеподібна речовина, що утворюється при виварювання у воді сухожиль, зв'язок, кісток і деяких інших тканин, до складу яких входить колаген (білок). Сухий желатин харчовий - безбарвний або світло-жовтий, без смаку і запаху. Молекулярна маса вище 300000; в холодній воді і розбавлених кислотах сильно набухає, але не розчиняється. Набряклий желатин розчиняється при нагріванні, утворюючи розчин, який застигає в холодець.

Застосування:

    
в медицині як джерело білків для лікування різних порушень харчування;
    
в фармакології - для виробництва капсул і супозиторіїв;
    
в харчовій промисловості для виготовлення кондитерських виробів - желе, мармеладу та ін.

Желатин застосовують так само для виробництва морозива для запобігання кристалізації цукру і зменшення згортання білка.

Copyright www.webdesigner-profi.de MAXXmarketing GmbH