Бензофенон (чда)

Хіти: 1448
Ціна: 1.00 ГРН
Кількість:

Опис: Бензофенон (діфенілкетон, діфенілметанон) це органічна сполука, відноситься до класу кетонів іаренів. Має властивість поглинати і відбивати УФ-випромінювання, має деякі властивості консервантів, має специфічний запах, що нагадує запах герані і троянди.

Застосування: У косметиці активно використовуються сонцезахисні фільтри на основі бензофенону;

Діфенілкетон здатний поглинати і відбивати Уф-випромінювання, завдяки чому він може тривалий час зберігати речовини від дії світла.
Тому його використовують як фотостабілізатор і фіксатор запаху і додають у отдушку для мила, деякі парфуми, косметику для захисту шкіри від УФ-випромінювання, а також в деякі барвники і пігменти для захисту від УФ-випромінювання.

Copyright www.webdesigner-profi.de MAXXmarketing GmbH