• 1 Масло норки
    это редкий, драгоценный натуральный продукт, не имеющий равных в том, чтобы сделать кожу молодой, здоровой и красивой.
  • 2 Зимний крем для тела с маслом норки
    После принятия душа или ванной распределите крем массирующими движениями. Расслабляющий массаж и успокаивающий аромат окажут благотворное воздействие на кожу и снимут напряжение. Крем уменьшает воспаления и разглаживает поверхность кожи.
  • 3 Используется в кремах
    При наружном применении норковый жир создает и поддерживает идеальное увлажнение, улучшает цвет лица и эластичность кожи. Предохраняет кожу от преждевременного старения, заживляет мелкие раны. Используется в разнообразных средствах для ухода за кожей лица, рук, тела, препаратах от загара.
  • 4 Норковое масло
    прекрасное средство в уходе за волосами. Благодаря стимулированию кожи, сухие бесцветные и секущиеся волосы быстро восстанавливаются, начиная с самого корня, и вновь обретают мягкость и блеск. Имея природные солнцезащитные свойства, норковый жир придает волосам необыкновенный блеск и бархатистость, но не создает при этом вида жирности.
  • 5 Масло норки
    это уникальное косметическое средство: высокоочищенное масло практически не дает аллергических реакций и подходит для очень чувствительной, раздраженной, шелушащейся кожи даже в области глаз. Масло легко распределяется и проникает в кожу, делая ее нежной и бархатистой на ощупь, не оставляет жирных следов.
000

УСПЕЙ КУПИТЬ!


Масло норки

только для вас!

Масло норки- унікальний компонент

Що таке масло норки

Норкове (мінкове) масло - це маслянистий продукт, витягнутий з жиру норки. Мінка - це тварина, що належить до тієї ж сім'ї, що і росомахи і видри. Це масло використовується в багатьох продуктах по догляду за шкірою через його переваги для здоров'я шкіри. Є багато заяв про користь для здоров'я від норкового масла, однак лише деякі з них були ідентифіковані досі. Ще одна важлива річ, яка стосується масла норки - це її чистота. Перш ніж купувати масло з норки, переконайтеся, що воно чисте.

Масло норки - це густе, але нежирне масло, яке нагадує віск. Воно легке і швидко всмоктується, як крем. Зазвичай ми не використовуємо масло на 100% норки. Він в основному додається з іншими інгредієнтами для досягнення кремовою текстури, наприклад, затверділого кокосового масла.

 

Властивості норкового масла

  • Масло з норки володіє деякими терапевтичними властивостями, які роблять його придатним як інгредієнт для догляду за шкірою і волоссям.
  • Пом'якшувальний засіб-зволожує шкіру.   
  • Регенератор-  забезпечує зволоження шкіри у вигляді незамінних жирних кислот та інших поживних речовин. Це допомагає зберегти здоров'я шкіри.   
  • Окклюзійний-  ущільнює шкіру і захищає її від вітру, води і повітря.   
  • Регенерація клітин.Це масло сприяє регенерації клітин шкіри. Це може допомогти людині отримати більш здорову,  шкіру,
  • Пом'якшувач- пом'якшує шкіру і робить її гладкою.   
  • Поверхнево-активна речовина  розчиняє бруд і надлишкову жирність на шкірі. Корисний інгредієнт для чищення кремів і лосьйонів.

 

 Масло норки може мати набагато більше властивостей. Анти-старіння може бути одним з них, але їх необхідно оцінювати далі.

Суха шкіра - масло з норки є природним пом'якшувальним засобом. Він зволожує шкіру і робить її більш гладкою. Тріщини, утворені через надмірно суху шкіру загояться. Краща частина масла з норки полягає в тому, що вона добре всмоктується і проникає глибоко в шкіру, залишаючи поверхню зволоженою, але не жирної.

Зменшує незначне запалення. На подразненій і злегка запаленій шкірі можна наносити крем на основі макаронного масла, наприклад, на укус комах. Це повільно зменшує запалення.

Корисно при екземі, псоріазі та інших видах дерматиту. Деякі люди повідомляють, що масло з норки допомогло їм зняти екзему. Ось як це повинно бути використано. Після душа не витирайте всю воду з шкіри. Це дозволяє воді вбиратися в шкіру. Тепер застосуйте масло норки за всіма пошкодженнями екземи по тілу.

Для морщін- щоденне масажне масло з морквою та маслом норки. Протягом декількох тижнів можна очікувати поліпшення. Воно також може працювати для вікових плям, але не може бути супер ефективним. Терпіння - це ключ до спостереження за результатами.

Використання масла норки в домашній косметиці

 

Масло норки також можна використовувати в якості інгредієнта в багатьох домашніх засобах по догляду за шкірою. Це відмінний варіант для ентузіастів DIY, оскільки вони можуть використовувати норкову нафту в своїх побутових виробах.

Морквяний лосьйон з масла норки- додайте капсулу з вітаміном Е в масло норки з морквяним соком. Це збільшує ефективність масла норки для нанесення на шкіру.

Масло  норки і масло з кокосового горіха для людини мають особливу властивість. Воно нагадує людське шкірне сало (наше натуральне шкірне масло) за своєю хімічною природою. Іншим таким маслом є масло жожоба. Це допомагає людям з надмірно жирною шкірою, а також сухою, пересохшою шкірою. Коли шкіра виробляє занадто багато шкірного сала, масло з норки може відганяти частину шкірного сала, якщо ви протрете шкіру тканиною, вкритою ним. Коли шкіра надто суха, воно діє як натуральне шкірне сало, ущільнюючи вологу всередині шкіри.

Мінкове масло для волосся Мінкова масло робить приємний кондиціонер для волосся. Він змінює зовнішній вигляд волосся протягом декількох секунд. Після душу просто візьміть невелику кількість масла з норки і масажуйте його в волосся. Це також розплутує волосся, тому немає необхідності у використанні бальзаму для волосся перед розчісуванням. Це допомагає зменшити сухе, кучеряве волосся в деякій мірі. Але важливо розуміти, що кучеряве волосся часто є результатом дефіциту харчування. Як правило, не рекомендується масажувати масло норки на шкіру голови, особливо якщо ви схильні до випадання волосся.

Застосування масла норки

В чистому вигляді: 


  •  Для зволоження чутливої шкіри очей, губ і шиї рекомендується застосовувати норкове масло ввечері, поєднуючи цю процедуру з доглядом за шкірою обличчя.
        
  • При догляді за пошкодженими ділянками шкіри норкове масло можна використовувати в міру необхідності кілька разів протягом дня.
       
  • Для захисту від шкідливого впливу низьких температур нанесіть масло на відкриті ділянки шкіри тонким шаром.
        
  • Волосся: при облисінні втирати норкове масло в проблемні зони.

Як активна добавка:

  • У складі нічних зволожуючих кремів.

  • У різноманітних засобах для догляду за шкірою обличчя, рук, тіла.

  • У препаратах від засмаги

  • У дитячій косметиці.

  • У шампунях, ополіскувачах і поживних масках для волосся.

  • При виготовленні мила.

Протипоказання і запобіжні заходи: при зовнішньому застосуванні норкове масло не надає подразнюючої та алергізуючої дії, і його зміст не обмежено дерматологічними вимогами.

Copyrigcht © 2017 Химик Сам